Amanat


Pengetua


Salam dan Selamat sejahtera UCAPAN TUAN PENGETUA :Pertama sekali saya ingin memanjatkan rasa kesyukuran kepada Allah kerana dengan limpah dan izinNYA Sekolah Menengah Vokasional (ERT) Azizah dengan mengorak langkah ke hadapan dengan mempunyai sebuah laman web yang menyediakan pelbagai imformasi untuk seluruh warga sekolah.Dalam kesempatan ini juga saya bagi pihak pentadbir mewakili barisan pendidik dan kakitangan serta para pelajar ingin megucapakan ribuan terima kasih kepada ‘Team Laman Web’ kerana berjaya untuk membina laman web ini setelah berusaha bersungguh-sungguh akhirnya berkat kesabaran dapatlah untuk menghasilkan yang terbaik untuk diaplikasikan oleh warga sekolah. Ribuan ucapan terima kasih juga diucapakan kepada pengunjung yang sudi untuk melayari laman web ini.Dengan adanya laman web ini dapat membuktikan bahawa Sekolah Menengah Vokasional (ERT) Azizah sentisa bergerak seiring dengan hasrat kerajaan menanamkan budaya ICT dalam kalangan warga sekolah . Pada zaman ledakan teknologi digital ini, ICT digunakan dalam urusan kehidupan manausia. Oleh yang demikian masyarakt yang hidup dalam abad ini mesti menguasai kemahiran ICT jika ingin terus bersaingdan maju.Oleh itu saya menyeru warga sekolah untuk menggunakan laman web ini sebagai satu cara memajukan diri dalam dunia ICT bagi menghadapi era informasi teknologi agar dapat mencapai tahap tahap teknologi pendidikan berkualiti.Saybas dan Tahniah diucapakan kepada Guru-guru yang terlibat dalam menjayakan laman web ini.Teruskanlah usaha posotif ini agar dapat membentuk budaya yang memberangsangkan ke arah mencapai Visi dan Misi kepunyaan bersama Kementerian Pendidikan. VIsi sekolah iaitu ‘Sekolah Unggul Penjana Generasi Terbilang’ dan Misi sekolah iaitu ’Membangun Potensi Individu Melalui Pendidikan Berkualiti’ pasti tercapai. InsyaALLAH.


Asrama

Home
Sekolah Menengah Vokasional (ERT) Azizah
SAMBUTAN BULAN KEMERDEKAAN PERINGKAT SEKOLAH PDF Print E-mail
Written by Mastura bt. Md. Hassan   
Wednesday, 12 September 2012 20:58

Sambutan Bulan Kemerdekaan peringkat sekolah telah diadakan pada 13 Ogos 2012 bertempat di Dewan Ibu Azizah. Sambutan tersebut telah dirasmikan oleh Guru Penolong Kanan Kurikukulum iaitu Pn Ong Chin Chin. Antara acara menarik yang dipersembahkan oleh pelajar-pelajar SMV(ERT) Azizah adalah seperti deklamasi sajak mengenai kemerdekaan dan drama Tanah Melayu Mendapat Kemerdekaan daripada British. Selain itu juga terdapat pertandingan yang menarik sepanjang Bulan Kemerdekaan seperti pertandingan kuiz, pertandingan sorak , pertandingan teka silang kata serta pertandingan permainan tradisional.


 
TEKNIK MENJAWAB SKOR A PDF Print E-mail
Written by Mastura bt. Md. Hassan   
Wednesday, 12 September 2012 20:50

Sekolah Menengah Vokasional (ERT) Azizah telah mengadakan satu ceramah teknik menjawab skor A untuk pelajar tingkatan 4 dan 5 bertempat di Dewan Ibu Azizah. Ceramah tersebut diadakan pada 11 Ogos 2012. Terdapat banyak tips untuk menjawab soalan yang diberikan oleh penceramah tersebut.


Last Updated on Wednesday, 12 September 2012 21:19
 
BENGKEL PECUTAN KOGNITIF SAINS PDF Print E-mail
Written by Mastura bt. Md. Hassan   
Wednesday, 12 September 2012 20:43

Pada 10 Ogos 2012 bertempat di Dewan Makan Asrama telah diadakan satu bengkel Pecutan Kognitif Sains khas untuk pelajar-pelajar tingkatan 5 yang bakal menghadappi peperiksaan SPM tahun ini. 


 
LAWATAN MESRA PUSPANITA JPN JOHOR PDF Print E-mail
Written by Mastura bt. Md. Hassan   
Wednesday, 12 September 2012 04:28

Pada 10 Julai 2012 telah diadakan lawatan Mesra Puspanita dari Jabatan Pelajaran Negeri Johor.

 
SENAMAEROBIK 1 MALAYSIA PDF Print E-mail
Written by Mastura bt. Md. Hassan   
Tuesday, 11 September 2012 21:55

Pada 10 Julai 2012 telah diadakan senamaerobik 1 Malaysia yang bertempat di Dewan Ibu Azizah. Semua warga SMV (ERT) telah menjayakan program tersebut.


Last Updated on Tuesday, 11 September 2012 22:09
 
« StartPrev12345678910NextEnd »

Page 5 of 15

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday43
mod_vvisit_counterYesterday76
mod_vvisit_counterThis week529
mod_vvisit_counterLast week528
mod_vvisit_counterThis month1909
mod_vvisit_counterLast month2841
mod_vvisit_counterAll days311102

We have: 2 guests online
Your IP: 107.21.136.116
 , 
Today: Apr 24, 2014
Visitors Counter

Polls

Adakah anda mahu daftar ke Tingkatan 4 sesi 2011 di Sekolah ini?
 

Who's Online

We have 2 guests online

feed-image Feed Entries

Latest News

Popular


Powered by Joomla!. Designed by: Grounded Professional Theme  Valid XHTML and CSS.