Amanat


Pengetua


Salam dan Selamat sejahtera UCAPAN TUAN PENGETUA :Pertama sekali saya ingin memanjatkan rasa kesyukuran kepada Allah kerana dengan limpah dan izinNYA Sekolah Menengah Vokasional (ERT) Azizah dengan mengorak langkah ke hadapan dengan mempunyai sebuah laman web yang menyediakan pelbagai imformasi untuk seluruh warga sekolah.Dalam kesempatan ini juga saya bagi pihak pentadbir mewakili barisan pendidik dan kakitangan serta para pelajar ingin megucapakan ribuan terima kasih kepada ‘Team Laman Web’ kerana berjaya untuk membina laman web ini setelah berusaha bersungguh-sungguh akhirnya berkat kesabaran dapatlah untuk menghasilkan yang terbaik untuk diaplikasikan oleh warga sekolah. Ribuan ucapan terima kasih juga diucapakan kepada pengunjung yang sudi untuk melayari laman web ini.Dengan adanya laman web ini dapat membuktikan bahawa Sekolah Menengah Vokasional (ERT) Azizah sentisa bergerak seiring dengan hasrat kerajaan menanamkan budaya ICT dalam kalangan warga sekolah . Pada zaman ledakan teknologi digital ini, ICT digunakan dalam urusan kehidupan manausia. Oleh yang demikian masyarakt yang hidup dalam abad ini mesti menguasai kemahiran ICT jika ingin terus bersaingdan maju.Oleh itu saya menyeru warga sekolah untuk menggunakan laman web ini sebagai satu cara memajukan diri dalam dunia ICT bagi menghadapi era informasi teknologi agar dapat mencapai tahap tahap teknologi pendidikan berkualiti.Saybas dan Tahniah diucapakan kepada Guru-guru yang terlibat dalam menjayakan laman web ini.Teruskanlah usaha posotif ini agar dapat membentuk budaya yang memberangsangkan ke arah mencapai Visi dan Misi kepunyaan bersama Kementerian Pendidikan. VIsi sekolah iaitu ‘Sekolah Unggul Penjana Generasi Terbilang’ dan Misi sekolah iaitu ’Membangun Potensi Individu Melalui Pendidikan Berkualiti’ pasti tercapai. InsyaALLAH.


Asrama

Home
Sekolah Menengah Vokasional (ERT) Azizah
Program Salam Muhibbah PDF Print E-mail
Written by Mastura bt. Md. Hassan   
Thursday, 21 February 2013 05:34

Program Salam Muhibbah telah di adakan pada 19 dan 21 Febuari 2013 bertempat di Kolej Vokasional (ERT) Azizah. Program ini bertujuan untuk memperkenalkan pelajar-pelajar Jepun tentang kebudayaan di Malaysia. Pelbagai aktiviti telah dilaksanakan antaranya menepung tawar, permainan batu seremban, membuat kuih ketayap dan permainan teng-teng. Selain itu pertukaran hadiah antara pelajar-pelajar juga dibuat sebagai tanda kenangan.
 
ANUGERAH PENGETUA PDF Print E-mail
Written by Mastura bt. Md. Hassan   
Tuesday, 19 February 2013 23:50

Pada 18 Febuari 2013 telah berlangsungnya satu Majlis Anugerah Pengetua untuk mengiktiraf kejayaan pelajar-pelajar tingkatan 5 dalam peperiksaan akhir tahun 2012. Tahniah di ucapkan kepada pelajar Nurhidayah binti Abdul Ghaffar dari 5 Seni Kecantikan kerana telah mendapat tempat pertama secara keseluruhan dengan G.P 1.89.

 
MAJLIS PELANTIKAN WATIKAH PENGAWAS PDF Print E-mail
Written by Mastura bt. Md. Hassan   
Wednesday, 06 February 2013 07:10

Majlis Watikah Pelantikan Pengawas telah berlangsung pada 4 Febuari 2013. Majlis tersebut di sempurnakan oleh Inspektor Pn Rubeena binti Baharuddin.

 
MAJLIS BANTUAN AWAL PERSEKOLAHAN PDF Print E-mail
Written by Mastura bt. Md. Hassan   
Wednesday, 06 February 2013 06:57

Majlis Bantuan Awal Persekolahan telah dilaksanakan pada hari jumaat bersamaan 25 januari 2013 dan dirasmikan oleh Datuk Tn Haji Adam bin Sumiru. Seramai 136 orang pelajar tingkatan 5 telah menerima bantuan tersebut.


 
Orientasi Pelajar KV tahun 1 PDF Print E-mail
Written by Mastura bt. Md. Hassan   
Tuesday, 05 February 2013 08:22

Pada 21 Januari hingga 25 Januari 2013 telah diadakan program Orientasi yang dikelolakan oleh Kaunselor Pn Junaidah binti Kadiman bertempat di Kolej Vokasional (ERT) Azizah Johor.


 
« StartPrev12345678910NextEnd »

Page 2 of 15

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday67
mod_vvisit_counterYesterday158
mod_vvisit_counterThis week67
mod_vvisit_counterLast week620
mod_vvisit_counterThis month1605
mod_vvisit_counterLast month2841
mod_vvisit_counterAll days310798

We have: 1 guests online
Your IP: 54.243.12.156
 , 
Today: Apr 20, 2014
Visitors Counter

Polls

Adakah anda mahu daftar ke Tingkatan 4 sesi 2011 di Sekolah ini?
 

Who's Online

We have 1 guest online

feed-image Feed Entries

Latest News

Popular


Powered by Joomla!. Designed by: Grounded Professional Theme  Valid XHTML and CSS.