Amanat

Pengetua

Salam dan Selamat sejahtera UCAPAN TUAN PENGETUA :Pertama sekali saya ingin memanjatkan rasa kesyukuran kepada Allah kerana dengan limpah dan izinNYA Sekolah Menengah Vokasional (ERT) Azizah dengan mengorak langkah ke hadapan dengan mempunyai sebuah laman web yang menyediakan pelbagai imformasi untuk seluruh warga sekolah.Dalam kesempatan ini juga saya bagi pihak pentadbir mewakili barisan pendidik dan kakitangan serta para pelajar ingin megucapakan ribuan terima kasih kepada ‘Team Laman Web’ kerana berjaya untuk membina laman web ini setelah berusaha bersungguh-sungguh akhirnya berkat kesabaran dapatlah untuk menghasilkan yang terbaik untuk diaplikasikan oleh warga sekolah. Ribuan ucapan terima kasih juga diucapakan kepada pengunjung yang sudi untuk melayari laman web ini.Dengan adanya laman web ini dapat membuktikan bahawa Sekolah Menengah Vokasional (ERT) Azizah sentisa bergerak seiring dengan hasrat kerajaan menanamkan budaya ICT dalam kalangan warga sekolah . Pada zaman ledakan teknologi digital ini, ICT digunakan dalam urusan kehidupan manausia. Oleh yang demikian masyarakt yang hidup dalam abad ini mesti menguasai kemahiran ICT jika ingin terus bersaingdan maju.Oleh itu saya menyeru warga sekolah untuk menggunakan laman web ini sebagai satu cara memajukan diri dalam dunia ICT bagi menghadapi era informasi teknologi agar dapat mencapai tahap tahap teknologi pendidikan berkualiti.Saybas dan Tahniah diucapakan kepada Guru-guru yang terlibat dalam menjayakan laman web ini.Teruskanlah usaha posotif ini agar dapat membentuk budaya yang memberangsangkan ke arah mencapai Visi dan Misi kepunyaan bersama Kementerian Pendidikan. VIsi sekolah iaitu ‘Sekolah Unggul Penjana Generasi Terbilang’ dan Misi sekolah iaitu ’Membangun Potensi Individu Melalui Pendidikan Berkualiti’ pasti tercapai. InsyaALLAH.

Asrama

Majlis Pendaftaran Pelajar Tahun 1 Kolej Vokasional PDF Print E-mail
Written by Mastura bt. Md. Hassan
Tuesday, 05 February 2013 08:03

Pada 21 Januari 2013 telah berlangsungnya Majlis Pendaftaran Pelajar Kolej Vokasional (ERT) Azizah Johor Bahru. Antara kursus yang ditawarkan adalah kursus Hospitaliti iaitu Fesyen dan Pembuat Pakaian, Seni Kulinari, Perkhidmatan Asuhan Kanak-Kanak dan Kosmetologi sementara kursus kemahiran adalah Pembuat Pakaian Wanita dan Jurukecantikan.

Last Updated on Tuesday, 05 February 2013 08:16

We have: 1 guests online
Your IP: 54.205.221.22
 ,
Today: Apr 19, 2014
Visitors Counter

Powered by Joomla!. Designed by: Grounded Professional Theme  Valid XHTML and CSS.